For 0.-6. Klasse

SFO Brumbassen

Brumbassen

Skolefritidsordningen på Frijsendal Friskole hedder Brumbassen og er et tilbud til skolens børn i 0.- 6. klasse.

Brumbassens åbningstider

Mandag kl. 06.30-07.50 og kl. 13.25-17.00
Tirsdag kl. 06.30-07.50 og kl. 13.25-17.00
Onsdag kl. 06.30-07.50 og kl.13.25-17.00
Torsdag kl. 06.30-07.50 og kl. 13.25-17.00
Fredag kl. 06.30-07.50 og kl. 13.25-16.00.

Mad

Der tilbydes morgenmad mellem kl. 06.30-07.30 og består oftest af havregryn og cornflakes.

Eftermiddagsmad tilbydes ca. kl. 14.00 og består f.eks. af rugbrød, knækbrød eller boller med pålæg, frugt og grønt. Nogle gange laves der bålmad med f.eks. suppe.

Formål

Formålet med SFO på Frijsendal Friskole er at bygge videre på de trygge rammer der er i skolen. Dette gøres blandt andet ved, at der er samme struktur hver dag. Kl. 13.25 krydses børnene ind i Brumbassen, derefter er alle ude indtil der spises eftermiddagsmad.

Hver dag er der en eller flere aktiviteter som børnene selv bestemmer om de vil være med til. Nogle af aktiviteterne kører som en fast aktivitet hver uge, andre aktiviteter følger årstiderne eller er knyttet til faste traditioner. Nogle af aktiviteterne henvender sig til alle og andre aktiviteter er tilpasset enkelte klassetrin. Aktiviteterne kan f.eks. være bevægelse i gymnastiksalen, kreativt værksted, højtlæsning, madlavning, ”hamre/banke”, snitte i bålhytten m.m.

Børnene kan være trætte efter en skoledag, der kan stille høje krav til deres koncentration og fordybelse, så der lægges vægt på at Brumbassen er et sted for børnene, hvor de kan koble fra, slappe af og have mulighed for at have tid til at lege. Derfor er det frivilligt om børnene vil deltage i de aktiviteter der bliver tilbudt og der er rig mulighed og tid til fordybelse i den frie leg. I den frie leg kan fantasien slippes løs, venskaber dannes og udvikles. Legen kan lære børnene at mærke egne og andres grænser og samtidig give dem følelsen af at være en vigtig del af et fællesskab.

Betaling sker via PBS. Prisen er pt. 655 kr. pr. barn i 0. – 3. klasse.

Prisen er 600 kr. pr. barn fra 4. klasse. Der kan købes et klippekort med 10 klip som koster 350 kr.

Udmelding skal ske pr. d. 1. eller d. 15. i måneden med 1 måneds varsel.

Ferier

I efterårsferien og vinterferien er Brumbassen åben mandag og tirsdag kl. 06.30-17.00. Brumbassen følger Favrskovs ferieplan. I feriepasning tilbydes morgenmad og eftermiddagsmad, men børnene skal selv have madpakke og drikkedunk med.

(Se i øvrigt kalender under SFO på intra).

Legeaftaler, bus m.m.

Forældre skal hver dag give besked hvilket tidspunkt deres barn skal med bus, legeaftale m.m. Det skal skrives i forældrekalenderen som ligger i Brumbassen eller sendes på sms til telefon: 40171696.

Mobiltelefon

Det er, ligesom i skoletiden, ikke tilladt for børnene at bruge deres mobiltelefon om eftermiddagen – medmindre det er aftalt med en af personalet.

Brumbassens personale

Britta Nørskov
Rie Gustafsson
Gitte Karstensen
Mette Bek-Thorngreen
Maria Røssberg Prebensen
Marie Hoeg Agerbæk

Ved spørgsmål kontakt SFO-leder Marie Hoeg Agerbæk.