Elever der tør

blive elev?

- Klik her!

Klubben

Klubben henvender sig til elever fra 4. klasse og opefter. Klubtilbuddet er rettet mod de familier, der har et behov for at få passet deres børn, samtidig med at klubtilbuddet også gerne skulle kunne trække elever til, der kunne finde klubbens tilbud spændende.
klubben starter mandag, tirsdag og torsdag eftermiddag kl 13.25 og slutter 16.00. Fredag starter klubben kl. 13.25 og slutter kl. 15.00. Er der pasningsbehov efter klubben stopper, kan man benytte SFO herefter, hvilket også gør sig gældende onsdag. (Vi har valgt, at der ikke er klub onsdag, da vores 4. og 5. klasse går til svømningen denne eftermiddag og først vil være tilbage ca. 15.15). Klubbens brugere kan også komme om morgenen fra kl. 6.30 og være med i SFO.

Det koster 600 kr. om måneden for et fast klubtilbud
Et klippekort med 10 klip koster 350 kr.